Slik oppgraderer Microsoft Media Player

Windows Media Player er standardprogrammet for avspilling av lyd- og videofiler i Windows-operativsystemer. Hver ny versjon av Windows Media Player inneholder nye funksjoner, for eksempel muligheten til å spille nye typer filer eller ordne mediefilene på datamaskinen lettere. Oppgradere Windows Media Player gratis ved å laste ned den nye versjonen fra Microsoft.

Bruksanvisning

1 Naviger til Windows Media Player nedlastingssiden. Klikk på «Få Player."

2 Klikk "Last ned 32-bit" eller "Last ned 64-bit" avhengig av operativsystemet du har installert.

3 Klikk "Fortsett" for å validere Windows-lisens. Hvis du bruker Internet Explorer, validerer Windows lisensen automatisk. Hvis du bruker en tredjeparts nettleser, laster datamaskinen filen "GenuineCheck.exe." Kjør dette programmet, klikk på "Kopier til utklippstavlen" i vinduet som vises, lime inn innholdet i nettleservinduet, og klikk "Bekreft".

4 Klikk på "Last ned" -knappen, og lagre den resulterende filen på skrivebordet.

5 Dobbeltklikk på Windows Media Player installasjonsverktøyet når nedlastingen er fullført. For eksempel, hvis du oppdaterer Windows Media Player for Windows XP, navnet på filen er "WMP11-WindowsXP-x86-enu.exe."

6 Klikk på "Bekreft" -knappen for å validere Windows-lisensen en gang.

7 Undersøk lisensavtalen for Windows Media Player, og klikk deretter på "Jeg aksepterer" for å fortsette installasjonen. Windows begynner å installere oppgraderingen.

8 Klikk på "Express Settings" -knappen, og deretter "Finish".

Hint

  • Som i 2010, den nyeste versjonen av Windows Media Player for Windows 7 er Media Player 12, og den nyeste versjonen for Windows Vista er Media Player 11. Disse versjonene er allerede inkludert med sine respektive operativsystemer.