Slik oppgraderer prosessoren på en Dell D810

Dell Latitude D810 er en allsidig bærbar PC utgitt av Dell Corporation i 2004. Den bruker en Intel Pentium M 915 brikkesett prosessor, et ATI Mobility Radeon X600 skjermkort, en bred skjerm 15,4-tommers LCD-skjerm (LCD), DDR2 RAM og en høykapasitets harddisk (opp til 100 gigabyte). Minste prosessorhastighet tilbys med D810 er prosessoren 740 med en hastighet på 1.73GHz. Den maksimale prosessorhastighet kompatibel med D810 er prosessoren 770 med en hastighet på 2,13 GHz.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og alle enheter som er koblet til den.

2 Koble fra alle strømkilder, inkludert batteri, fra datamaskinen og vente 10 til 20 sekunder for all elektrisitet forsvinner.

3 Koble fra alle eksterne kabler fra den bærbare datamaskinen og ta ut eventuelle installerte PC-kort fra sporene.

4 Snu datamaskinen og fjern de to skruene som fester skjermen til datamaskinbasen. Disse skruene er merket med bokstaven "D."

5 Snu datamaskinen oppreist og løfte opp skjermen.

6 Ta av midtkontrolldekselet. Dette er dekselet over tastaturet.

7 Koble skjermkabelen og antennekabelen og løft skjermen enheten ut av datamaskinbasen.

8 Fjern de to skruene som forbinder tastaturet til datamaskinbasen.

9 Løft tastaturet litt og koble flatkabelen fra datamaskinbasen ved å trekke oppover på kontakttappene i bunnen av flatkabelen.

10 Snu datamaskinen base over og fjerne alle skruene fra undersiden. Ta note av deres steder.

11 Snu datamaskinen basen høyre side opp og fjern de fire skruene fra toppen av håndstøtten. Skruene er merket med bokstaven "P."

12 Koble kontakten på hovedkortet og touchpad kontakten fra hovedkortet.

1. 3 Løsne forsiktig håndstøtten fra hovedkortet.

14 Fjern de fire skruene som fester mikrokjøleenheten til motherboard.The skruene er merket "1" til "4". Fjern skruene i den rekkefølgen.

15 Løft mikroprosessoren kjøleenheten fra hovedkortet.

16 Løsne retensjonsfatning fester prosessoren til hovedkortet ved å sette inn en flat skrutrekker inn i kontakten kamskruen og vri den mot urviseren til den stopper.

17 Løft prosessoren ut av kontakten.

18 Omvendt trinn 1 til 17 for å installere den nye prosessoren. Din nye prosessoren vil inneholde instruksjoner om noen forberedelser du må gjøre før montering.