Slik oppgraderer Quicken Essentials

Quicken Essentials er en programvarepakke som brukes for bokføring og regnskap for små bedrifter eller hjemme inntekt budsjetter. Hvis du ønsker å oppgradere din Quicken Essentials programmet på din Windows-maskin, trenger du den oppgraderte versjonen av programvaren på en installasjonsdisk. Når programvaren har blitt oppgradert på datamaskinen, vil du kunne få tilgang til alle de nye funksjonene fra den oppgraderte programvaren. Det er viktig å avinstallere den tidligere versjonen av programvaren før du laster en oppgradert versjon.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og deretter "Control Panel" fra menyen. Klikk på "Programmer" og deretter på "Avinstaller et Programmer". Klikk på "Quicken" ikonet fra menyen og klikk "Avinstaller" nederst på skjermen da.

2 Skriv inn administratorpassordet i feltet og trykk "Enter" knappen hvis nødvendig. Vent til programvaren for å avinstallere fra systemet. Når programvaren er avinstallert, vil ikonet forsvinne fra menyen.

3 Inset din Quicken DVD i datamaskinens optiske stasjonen og deretter klikker du på "Nei" når du blir bedt om å installere programvaren. Klikk "Start" og deretter "Computer". Høyreklikk på "DVD" -ikonet og klikk "Utforsk" ikonet fra menyen.

4 Høyreklikk på "install.exe" -ikonet i menyen og deretter "Kjør som administrator" fra menyen. Oppgi administratorpassordet hvis nødvendig. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen.

5 Klikk på "Oppdater nå" -knappen for å installere de nyeste oppdateringene til datamaskinen. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt på skjermen for å fullføre installasjonen av programvaren.