Slik oppgraderer SSL

Nettsteder bruker Secure Socket Layer (SSL) sertifikater for å opprette en sikker forbindelse mellom nettserveren og datamaskinen. SSL-sertifikater inneholder informasjon som identifiserer selskapet og krypteringskoder for å beskytte data. SSL 3.0 er den nyeste versjonen av SSL og bruker lengre krypteringsnøkler enn SSL 2.0 for å gi bedre security.You kan oppgradere SSL-sertifikatet ditt nettsted bruker til å tilby bedre sikkerhet. Du kan også oppgradere den versjonen av SSL nettleseren bruker for å dra nytte av den nyeste versjonen.

Bruksanvisning

SSL-sertifikater

1 Logg inn på din konto med din web hosting firma eller selskapet som har utstedt din nåværende SSL-sertifikat.

2 Sett i en anmodning å oppgradere SSL-sertifikat. Noen selskaper har en "oppgradering" linken du kan klikke, mens for andre kan det være nødvendig å legge inn en forespørsel om hjelp med deres kundeservice avdeling. Ring SSL-sertifikat utsteder direkte hvis du ikke kan fullføre forespørselen online eller hvis du har spørsmål.

3 Avbryt den gamle SSL-sertifikat. Du kan ikke endre informasjonen i original SSL-sertifikat; å oppgradere må du be om en ny, oppgradert sertifikat med samme firmainformasjon samtidig avbryter den gamle. Sjekk med selskapet som har utstedt sertifikatet - noen tjenester vil automatisk avbryte forrige SSL-sertifikat som en del av oppgraderingen. Du må kanskje betale en oppgradering gebyr avhengig av hvor lenge du har hatt gjeldende SSL-sertifikat.

Internet Explorer Browser

4 Åpne nettleseren Internet Explorer. Klikk "Verktøy" i toppmenyen.

5 Klikk på "Alternativer for Internett" og klikk på "Avansert" fanen.

6 Klikk på boksen ved siden av "Bruk SSL 3.0". Også sjekke boksen for "Bruk SSL 2.0", hvis det ikke allerede er valgt. Du finner disse alternativene på den nederste delen av vinduet Alternativer. Klikk "OK" for å lagre endringene.

Nettleseren leseren~~POS=HEADCOMP Firefox

7 Åpne nettleseren Firefox, og klikk "Verktøy" i toppmenyen. Klikk på "Alternativer".

På en Mac, klikk på "Firefox" øverst i menyen og klikk "Preferences"

8 Klikk på "Avansert". Dette gjelder både Windows og Mac.

9 Merk av i boksen ved siden av "Bruk SSL 3.0". I Windows klikker du på "OK".

På en Mac, bare lukke "Preferences" boksen og endringer vil spare automatisk.