Slik oppgraderer TurboCAD

TurboCAD er CAD-programvare som støtter modellering, detaljering, utarbeidelse og utforming. Den støtter både 2D- og 3D-design. Som av oktober 2010, den nyeste utgaven av denne arkitektoniske design software er TurboCAD 17. TurboCAD 17, som sine forgjengere, er tilgjengelig i en Pro-versjon og en Platinum-versjonen. Pro-versjonen er basisversjonen av programvaren, med den versjonen Platinum tilbyr avanserte designverktøy, for eksempel avanserte mønster begrensninger. Du kan oppgradere fra TurboCAD 12 eller tidligere til TurboCAD 17.

Bruksanvisning

1 Besøk TurboCAD nettsted (se Ressurser) for å vise de oppgraderinger som er tilgjengelige.

2 Klikk på linken for oppgraderingen som gjelder for deg. For eksempel, "TurboCAD Pro 17 Oppgradering fra Pro 14" hvis du kjører TurboCAD 14. Denne tar deg til å kjøpe valg.

3 Bruk musen til å flytte på radioknappen til din foretrukne kjøpsopsjon under "kjøp nå". Du kan velge "Pro" eller "Platinum" oppgradering, og du kan få det som en digital nedlasting eller på en DVD. The Platinum versjonen har bare mer avanserte verktøy. Klikk "kjøp" til kassen med ditt valg.

4 Last ned den digitale filen, hvis du kjøpte den nedlastbare versjonen av oppgraderingen. Ellers må du vente på DVD for å komme i posten.

5 Sett inn DVDen i datamaskinens optiske stasjon, eller dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte TurboCAD oppgradering installatør.

6 Godta lisensvilkårene, bekrefter at du gjør en oppgradering til samme sted som den gjeldende versjonen av TurboCAD og klikk på "Install".

7 Restart datamaskinen når du blir bedt om å gjøre det på slutten av oppgraderingen installasjon. Når datamaskinen starter sikkerhetskopiere, er fullført oppgraderingen installasjon av TurboCAD.