Slik pakker du ut drivere på en Windows-CD

Drivere er programmer som gjør at datamaskinen kan kommunisere med enheten du installerer driverne for. De lar maskinvare som skrivere, lydkort og skjermkort for å arbeide effektivt på datamaskinen din. Til tider noen programmer slette eller ødelegge disse driverne. Fordi driverne er forhåndsinstallert på Windows-plate, kan du installere manglende eller ødelagte drivere enkelt.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på "Min datamaskin" på skrivebordet og klikk "Administrer" for å starte Datamaskinbehandling.

2 Klikk på "Device Manager" på venstre panel for å starte Enhetsbehandling. Bla gjennom Device Manager og klikk på "+" knappen ved siden av den komponenten du ønsker å utvide. For eksempel, for å vise nettverksdriverne på datamaskinen, klikker du på "+" ved siden av "nettverksdrivere." Hvis du ser en utropstegn eller spørsmålstegn ved siden av driverne, betyr det at de er enten skadet eller mangler.

3 Høyreklikk på driveren som er skadet, og klikk "Oppdater driver" for å starte driverinstallasjonsveiviseren. Sett inn Windows-installasjonsplaten i CD / DVD-ROM-stasjonen på datamaskinen, og klikk på "Installer programvare Automaticall (anbefales)" knappen på førerinstallasjonsveiviseren. Klikk "Next". Datamaskinen søker etter driveren på Windows-CD og installerer det.

4 Klikk på "Finish" for å fullføre installasjonen. Du skal ikke lenger se den mangler driver på Enhetsbehandling. Gjenta denne prosessen til å installere flere mangler drivere.