Slik pakker du ut IPSW Fra iTunes

Slik pakker du ut IPSW Fra iTunes


Når en firmware oppdatering for en iOS-enhet - for eksempel iPhone, iPod touch eller iPad - er gjort tilgjengelig av Apple, er det lastet ned og brukes til enheten via iTunes multimedia programvare. Før en oppdatering skjer, laster iTunes fastvaren i form av en IPSW fil til datamaskinen. Du kan deretter pakke ut filen ved å åpne riktig mappe og kopiere den.

Bruksanvisning

1 Start iTunes ved å klikke på ikonet på skrivebordet.

2 Koble din iPhone, iPod eller andre iOS-enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. ITunes vil automatisk legge den til "Devices" -listen i venstre kolonne.

3 Velg iOS-enheten fra "Devices" -liste, og åpne "Summary" -kategorien. Klikk på "Oppdater" -knappen etterfulgt av "Last ned Only" -knappen i dialogboksen som kommer opp. Dette vil laste ned den nyeste IPSW filen fra Apple til datamaskinen, men vil ikke installere det på iOS-enheten.

4 Åpne "home-mappe" på din Mac, og naviger til "Library \ Application Support \ iTunes" -mappen. På en Windows-PC, åpne "Mine dokumenter" -mappen og naviger til "AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes" -mappen.

5 Klikk mappen som tilsvarer din iOS-enhet for å åpne den. For eksempel, hvis du lastet ned IPSW filen for en iPhone, åpne "iPhone Software Update" -mappen.

6 Høyreklikk på filen som har en "Ipsw" filtype og velg "Kopier". Åpne mappen på datamaskinen som du vil trekke ut IPSW filen til, høyreklikk hvor som helst inne i vinduet og velg "Lim inn."

Hint

  • Hver IPSW filen vil ha et annet filnavn som består av en alfanumerisk streng, men de kan alle bli identifisert av "Ipsw" filtypen.
  • Hvis du tidligere har brukt "Last ned Only" funksjonen i iTunes, vil IPSW filen allerede være i iTunes-mappen.
  • IPSW filen kan være ganske stor, og det kan ta flere minutter å laste ned og pakke fra iTunes.