Slik pakker du ut lagrede passord for IE7

Slik pakker du ut lagrede passord for IE7


Hvis du er registrert med mange nettsteder, er sjansen stor for at du kan ha mange påloggingsinformasjonen for de ulike nettstedene du tilgang til. Heldigvis, adresser Microsoft dette i Internet Explorer 7 ved å gi deg muligheten til å lagre passordinformasjon. Hvis du trenger å installere Internet Explorer 7 eller hvis du flytter til en annen datamaskin, kan det være lurt å trekke ut de lagrede passord. Windows kan du oppnå ved å tilby en enkel måte for deg å sikkerhetskopiere passordene dine.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Windows" og "R" -tastene samtidig for å åpne en Kjør-boksen.

2 Skriv "control userpasswords2" i Kjør-boksen og trykk "Enter" -tasten. Dette laster Windows brukerkontoer panel.

3 Klikk på "Avansert" -fanen og deretter "Administrer passord" knappen.

4 Klikk "Sikkerhetskopier hvelv." Dette åpner en "Lagret brukernavn og passord vinduet." Klikk på "Browse" -knappen. Dette laster et Utforsker-vindu som lar deg velge en fil lagringsplassering.

5 Velg en plassering og skriv inn et navn på filen i "File Name" feltet, og klikk på "Lagre" -knappen. Dette bringer deg tilbake til "Lagrede brukernavn og passord" -feltet.

6 Trykk på "Neste" -knappen. Dette bringer opp et skjermbilde som ber deg om å trykke hurtigtastene "Ctrl", "Alt" og "Delete". Trykk disse hurtigtastene, og du er brakt til et passord skjerm.

7 Skriv inn et passord for denne filen i passordfeltet. Dette er for å beskytte filen mot uautorisert tilgang. Trykk "Next", og klikk deretter på "Ferdig". Alle brukernavn og passord vil bli trukket ut til frelse stedene du velger.

Hint

  • Microsoft anbefaler å lagre hentet passord til en plate for optimal sikkerhet. Dette er også nyttig i tilfelle harddisken feiler.