Slik publiserer du et DWG til PDF

Opprette en PDF-fil fra en Auto-Cad DWG-filen er et nyttig verktøy for enkel overføring av skjemaer, tegninger eller andre Auto-Cad-filer. Den enkleste måten å publisere en DWG-fil til en PDF-formatet er ved å sette opp en "virtuell skriver" på datamaskinen din. En "virtuell skriver" er satt opp på maskinen ved å installere en av en rekke gratis print-til-PDF programmer: doPDF, CutePDF eller PrimoPDF. Disse print-til-PDF-programmer kan konvertere en fil som er i stand til å skrive ut, inkludert Word-dokumenter, Internett-sider og bilder.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer på de gratis print-til-PDF programmene som er nevnt i "Resource" -delen av denne siden. Når den er installert, vil utskrifts til PDF program vises på skriverlisten.

2 Åpne "Utskriftsinnstillinger" -menyen som ligger i "Start"> "Innstillinger"> "Skrivere og telefakser". Når "Utskriftsinnstillinger" -menyen er åpen, kan du endre utskriftsparametere som for eksempel: sidestørrelse, sideretning og språk. Når du er fornøyd med alle dine utskriftsalternativer, klikker du på "OK" -knappen for å lagre endringene.

3 Åpne opp din versjon av Auto-Cad. Gå til hovedmenyen, velg deretter "File"> "Plot". Velg din virtuelle skriveren fra skriverlisten. Hvis for noe grunn du trenger å justere utskrift preferanse igjen, kan du velge "Properties" -knappen, som ligger på høyre side. Velg "OK" for å publisere til PDF.

4 Navn og lagre PDF-filen til en plassering på datamaskinen din når du blir bedt om å gjøre det av print-til-PDF program. Noen av disse programmene vil automatisk åpne PDF-filen for videre vurdering.

Hint

  • En kobling for å laste ned Adobe Acrobat, er en gratis PDF-leser tilgjengelig i "Resource" nedenfor.