Slik publiserer Excel websider

Publisering Excel Web-sider kan du lage mer inngående nettsteder for dine klienter og kunder. Excel data du ønsker å dele med brukere og besøkende som blar ditt nettsted kan inneholde viktig informasjon om selskapet eller økonomisk statistikk. Dataene vises i Excel på forhånd, og du deretter konvertere filen til en webside. Etter konverteringen dataene forblir like lett lesbar (tabell format) som de var i Excel regneark.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på regnearket du vil publisere for å åpne Excel. Pass på at du velger regnearket som inneholder dataene du vil publiseres på nettet.

2 Klikk på "File" -knappen, og klikk "Lagre som" alternativet. Vinduet Lagre som vises på skjermen.

3 Velg "Web Page" alternativet for filen du lagrer fra rullegardinmenyen. Klikk på "Publiser" -knappen. Publiser som HTML dialogboks vises på skjermen.

4 Klikk på "Åpne publisert websiden i nettleseren" boksen og klikk på "Publiser" -knappen for å åpne dataene som en webside i nettleseren din.

Hint

  • Du har muligheten til å redigere en eksisterende eller bytte ut en webside, hvis du har tillatelse til å gjøre det.
  • Vær forsiktig i å velge hvilke regnearkdata du gjør tilgjengelig på internett. Identitetstyver er villig til å ta stor risiko for å samle så mye informasjon om deg eller din bedrift som de kan. Publisering det på Internett kan gjøre det enkelt for dem.