Slik publiserer Min Microsoft Powerpoint til Internett

Slik publiserer Min Microsoft Powerpoint til Internett


Du tilbrakte timer å lage den perfekte presentasjonen i PowerPoint. Du anstrengt over hvert bilde og ord. Nå vil du dele frukten av ditt arbeid med verden. Du kan lagre PowerPoint som en Web-side som kan lastes opp til en webserver som du har tilgang til. Du kan også laste opp presentasjonen til en deling av området som vil konvertere den til en online synlig format, som kan bygges inn i blogger og andre nettsteder. Nå verden vil vite av dine fantastiske presentasjoner.

Bruksanvisning

Lagre som Web-side

1 Åpne presentasjonen i Microsoft PowerPoint. Klikk på sirkelen i øvre venstre, eller "Fil" -menyen i versjoner 2003 og tidligere. Velg "Lagre som" og deretter "Andre formater."

2 Klikk på rullegardinmenyen ved "Lagre som type" for å velge WEP side format. Hvis du vil ha all informasjon som skal lagres som en fil velger "Singe File webside." Hvis du ønsker å skille ut bilder og media som separate filer velge "webside". Skriv inn et navn og klikk "Lagre".

3 Last opp filen eller filer til webserveren. Ta kontakt med webmaster for tillatelser og instruksjoner om nødvendig.

Lysbilde Conversion

4 Lagre og lukk PowerPoint-presentasjonen. Åpne nettleseren og gå til en slidshow konvertering nettsted. Noen populære valg er SlideShare.net, SlideBoom.com og SlideSix.com. Klikk på "Registrer deg" eller "Registrer" linken øverst til høyre. Opprett et brukernavn for området.

Slideshare tilbyr lette, innebygges presentasjoner, men ofrer overganger. SlideBoom holder overganger og animasjoner, men presentasjonene ta litt lenger tid å laste. SlideSix kan du ta opp video eller lyd til å følge dine lysbilder.

5 Klikk på "Last opp" link kan du bla til plasseringen av PowerPoint-fil. Velg den og klikk "Åpne". Vent til opplastingen er fullført. Området vil da ta noen minutter å konvertere filen til formatet. Dette kan ta opp til 15 minutter, avhengig av størrelsen på presentasjonen du laster opp.

6 Se presentasjonen på nettstedet og klikk på "Share" linken og kopiere "kodesnutten." Lim inn koden i din blogg eller nettside for å spille av presentasjonen der. Klikk "Share" og kopiere "Link" for å sende til andre via e-post eller direktemeldinger.