Slik publiserer Powerpoint websider

Slik publiserer Powerpoint websider


Microsofts PowerPoint er et program som lar deg lage presentasjoner til bruk under foredrag. I tillegg til å vise lysbildene på tidspunktet for talen din, kan du også konvertere dokumenter til websider og deretter publisere dem på Internett. Denne måten, hvis en gjest ikke var i stand til å delta på foredraget, har hun muligheten til å enkelt få tilgang til presentasjonen.

Bruksanvisning

1 Start PowerPoint-programmet, og åpne presentasjonen som du ønsker å gjøre om til en webside. Klikk på "Lagre & Send" under "File" -menyen og deretter velge "Lagre til Web". Klikk på "Lagre som" for å avslutte konvertere filen til et HTML-dokument.

2 Få tilgang til en gratis Internett Web host som Mediafire, File Dropper, YouShare, Filefactory eller YourFileLink (se Ressurser). Klikk på "Sign Up Free" linken nederst på siden for å registrere en konto hvis du bruker File Dropper.

3 Klikk på "Velg", "Bla gjennom" eller "Last opp" -knappen for å velge din PowerPoint web-fil, som inneholder filnavnet pluss "HTM" eller "HTML" slutt (forlengelse). Følg instruksjonene for å velge filen i dialogboksen som vises.

4 Klikk på "Last opp" -knappen for å la web vert å legge websiden din fil til serveren. Denne prosessen gjør siden din tilgjengelig på Internett.

5 Kopier lenken som viser etter opplastingen er fullført. Klikk på "Gå til Mine filer" linken og klikk "Share" -knappen til høyre for å få denne informasjonen hvis du bruker Mediafire. PowerPoint nettside er nå publisert, og du har muligheten til å legge inn denne linken for å gi andre tilgang til presentasjonen.

Hint

  • Hvis PowerPoint også opprettet en mappe under konverteringsprosessen (trinn 1), gjenta trinn 3 for å laste opp denne mappen. Mappen har komponenter av presentasjonen, for eksempel bilder, som gjør filen arbeid.
  • Hvis ditt eksemplar av PowerPoint er eldre enn 2010, klikk på "Lagre som" under "File" -menyen og velg "Web Page (HTML)" fra rullegardinmenyen (trinn 1).