Slik rapporterer Bilder på Facebook

Slik rapporterer Bilder på Facebook


Rapportering fornærmende bildene bidrar til å holde Facebook ren og trygg. Hvis du finner et upassende bilde på Facebook, kan du enkelt rapportere det ved å klikke på en link på bildet side. Ikke rapporter bildene du rett og slett ikke liker, for eksempel bilder du finner ubehagelig eller lite flatterende bilder av deg selv: bare rapportere bilder som bryter Facebooks erklæring om plikter og rettigheter eller Facebook fellesskapsreglene. Du bør rapportere et bilde som trakasserer eller mobber deg eller en venn, som utgjør spam, svindel eller en trussel, som inneholder nakenhet, pornografi, vold, hat tale eller et hat symbol, eller som viser selvskading atferd eller ulovlig narkotika bruk.

Bruksanvisning

1 Klikk på bildet for å åpne det på sin egen side, i stedet for i en Facebook-albumet, news feed eller vegg.

2 Klikk på "Rapporter denne Photo" linken, som ligger under bildet på venstre side. En meny for å rapportere bildet lanserer.

3 Klikk på sirkelen ved siden av din grunn for rapportering bildet. Husk å ikke rapportere et bilde hvis du bare misliker det.

4 Merk av i boksen ved siden av "Rapport til Facebook" på neste skjermbilde i pop-up menyen. Sett de andre alternativene, avhengig av din grunn for rapportering bildet. For eksempel, hvis du rapporterer et bilde som trakasserer deg, kan du også sende bildet til noen som kan bidra til å beskytte deg, så blokkere personen som postet bildet på Facebook. Hvis du rapporterer et bilde for nakenhet, kan du også melding, Unfriend eller blokkere personen som postet det.

5 Klikk på "Fortsett" knappen nederst i pop-up menyen. Klikk på "OK" -knappen på den neste skjermen, som erkjenner rapporten og takker for det.