Slik rapporterer en Fake Facebook E-post

Forfalske e-poster er e-post som ser ut til å være fra en pålitelig kilde, men som faktisk har blitt sendt av en spammer eller identitet tyv å stjele en persons personlige eller nettside påloggingsinformasjon. Forfalske e-poster som utgir seg for å være fra Facebook forsøk på å stjele innloggingsinformasjon, slik at spammere og andre svindlere kan få tilgang til offerets venneliste og grupper; når de har tilgang de kan sende spam koblinger gjennom meldingssystemet og fôr. Forfalske e-poster skal rapporteres til Facebook slik at deres opprinnelse kan spores og behandles.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen. Naviger til "Fake Email Reporting Side"; du kan nå denne siden ved å søke etter "Jeg har mottatt en falsk e-post som ser ut som den kom fra Facebook" i brukerstøtten eller ved å følge en direkte kobling.

2 Skriv inn nødvendig informasjon i boksene på siden. Du må kopiere hele teksten i e-posten og lime den inn i den første boksen, og deretter kopiere hele overskriften på e-post og lim det inn i den andre boksen. Hvis du ikke vet hvor overskriften er plassert, sjekk linkene fra e-postklienten på toppen av meldingen for en link der det står "Vis Header" eller "View Full Header" for å få tilgang til header informasjon.

3 Klikk på "Send" -knappen. E-posten og header informasjon vil bli videresendt til Facebooks tech team som er ansvarlig for å undersøke forfalske e-poster.