Slik rapporterer en offensiv kommentar på Facebook

Slik rapporterer en offensiv kommentar på Facebook


De fleste Facebook-interaksjoner er vennlig, spesielt når du holder din venneliste begrenset til folk du faktisk kjenner. Av og til, men kan noen poste noe på profilen din som er støtende, eller du kan legge merke til slikt et innlegg på en annen persons vegg. Hvis du ser noe støtende, rapportere det til Facebook, slik at de ansatte kan håndtere den skyldige. Kommentarer - funnet under offentlige innlegg eller bilder - og uavhengig stilling kan begge bli rapportert.

Bruksanvisning

1 Klikk på navnet på personen, som ligger like ovenfor den kommentaren, for å gå til sin profil.

2 Rull ned til bunnen av sin venneliste og klikk på "Rapporter / blokker denne personen" linken. Klikk "Upassende Wall Post" som årsak. Hvis brukeren har gjentatte ganger lagt ut støtende kommentarer, kan du også klikke på "Denne personen er mobbing eller trakassering av meg" som grunn for rapporten. Klikk "Fortsett" for å rapportere person til Facebook.

3 Rapportere en kommentar igjen direkte på veggen, ikke under et annet innlegg, ved å holde musen over innlegget. Klikk på "x" øverst i høyre hjørne av innlegget og klikk på "Rapporter som misbruk."

4 Klikk på sirkelen til venstre for grunnen til at du finner innlegget støtende fra listen over grunner. Klikk "Fortsett" for å sende rapporten.