Slik rapporterer mobbing på Facebook

Slik rapporterer mobbing på Facebook


For det meste, er Facebook et vennlig sted å utveksle informasjon med vennene dine. En gang i blant, men kanskje et dårlig eple prøve å gjøre ditt sosiale nettverk oppleve en negativ en. Når noen er mobbing deg på nettstedet, rapportere det til Facebook, slik at den skyldige kan håndteres. Facebook anbefaler også at du dokumentere mobbing atferd ved å lagre en kopi av meldingen - skrive ut nettsiden for å lage en papirkopi. Bruk blokkfunksjonen i "Personverninnstillinger" for å stoppe et annet medlem fra å kunne se profilen din eller kontakte deg på noen måte.

Bruksanvisning

1 Rapporter en person for mobbing atferd ved å peke nettleseren din til sin profil. Enten angi navnet hans i søkefeltet på toppen av Facebook for å finne sin profil, eller klikk på navnet sitt ved siden av en av hans innlegg.

2 Bla ned til bunnen av hans venneliste i venstre kolonne på skjermen. Klikk på den blå "Rapporter / blokker denne personen" linken.

3 Velg "Denne personen er mobbing eller trakassering av meg" som grunn for rapporten. Klikk på sirkelen umiddelbart til venstre for muligheten til å velge det. Klikk "Fortsett" for å sende rapporten.

4 Rapporter et bestemt innlegg som mobbing ved å holde musen over innlegget og klikke på "x" i øvre høyre hjørne av innlegget.

5 Klikk på «Rapporter som misbruk" fra menyen. Velg "Det er trakasserende meg" eller "Det er trakasserende en venn" ved å klikke på sirkelen ved siden av det riktige svaret, og klikk deretter på "fortsett" for å sende rapporten.