Slik rapporterer Noe på Facebook

Slik rapporterer Noe på Facebook


The Facebook sosialt nettverk nettside gir Facebook-brukere muligheten til å rapportere profiler, bilder, meldinger, grupper, hendelser, sider og innlegg som bryter med Facebooks vilkår for bruk til Facebook. Hvis du ønsker å rapportere noe på Facebook, kan du gjøre det ved å klikke på "Report" -kobling element på Facebook.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens nettleser og gå til Facebook påloggingssiden. Skriv din Facebook-konto e-postadresse og passord, og klikk og klikk på "Logg inn" knappen for å logge inn på Facebook-kontoen.

2 Gå til profilen du vil rapportere. Rull ned til bunnen av siden og klikk på "Rapporter / blokker denne personen" alternativet. Bekreft at du vil rapportere profilen for å sende rapporten til Facebook.

3 Naviger til bildet du vil rapportere. Klikk på "Rapporter dette bildet" for å nederst til venstre i bildet. Bekreft at du vil rapportere bildet til å sende rapporten til Facebook.

4 Åpne meldingen du vil rapportere. Velg "Handlinger" i øvre høyre hjørne på siden. Fra rullegardinmenyen velger du "Rapporter / Block User".

5 Gå til Facebook-gruppe som du vil rapportere. Klikk på "Report Group" alternativet nederst på Facebook-gruppen veggen. Bekreft at du vil rapportere gruppen for å sende rapporten til Facebook.

6 Naviger til hendelsen som du vil rapportere. Klikk på "Rapporter hendelse" alternativet nederst i hendelsens veggen. Bekreft at du ønsker å rapportere hendelsen til å sende rapporten til Facebook.

7 Gå til profilen på Facebook brukeren som postet en vegg innlegg som du vil rapportere. Klikk på "X" ikonet i øvre høyre hjørne av veggen innlegg på profilen veggen, etterfulgt av "Rapporter som misbruk" for å rapportere innlegg. Bekreft at du vil rapportere innlegget til å sende rapporten til Facebook.