Slik refill en HP 57 Tricolor blekkpatron

Slik refill en HP 57 Tricolor blekkpatron


HP 57 Tricolor blekkpatron passer mange HP-skrivermodeller inkludert noen HP all-in-ett-skrivere, digitale kopimaskinen 410, HP blekkskrivere, HP-fotoskrivere og HP bærbare skrivere. Den refill kit gir samme kvalitet print som du vil motta fra en ferdigfylt blekkpatron. Påfylling prosessen tar ca 15 minutter å fullføre. Du kan bruke blekk refill kit opp til 10 ganger for å fylle på HP 57 Tricolor blekkpatron.

Bruksanvisning

1 Ta kassetten ut av skriveren. Slå på strømmen til skriveren og vent til skriveren å sykle. Når skriveren har stoppet sykling, løft opp dekselet. Kassetten vogn vil flytte til det åpne området. Løft opp spaken holder kassetten på plass og trekk opp og ut på blekkpatronen. Plasser kassetten på et stykke papir håndkle. Fjern innholdet i refill kit. Du vil ha en flaske hver av gult blekk, cyan blekk, magenta blekk og tre sprøyter, en for hver farge.

2 Fjern etiketten fra blekkpatronen. Den magenta refill hullet er øverst på midten. Den gule refill hullet er til venstre nederst og cyan refill hullet er nederst i høyre side av blekkpatronen.

3 Legg et stykke teip over de to hullene som du ikke fyller, så hvis noen blekk bobler ut av hullet du fyller, vil det ikke kjøre inn i de to andre hullene og bland med den fargen blekk.

4 Dypp hver sprøyte inn i en flaske med fargeblekk. Trekk opp på stempelet for å trekke ut fem milliliter blekk.

5 Sett nålen i den respektive fargen refill hullet og sakte presse ned på stempelet for å injisere blekket i blekkpatronen. Hvis blekk begynner å boble ut, er patronen full og har kanskje ikke vært helt tom. Tørk opp overflødig blekk og fylle de to andre farger.

6 Tørk av blekk som kan stå på blekkpatronen. Plasser etterfylt HP 57 kassetten inn i skriveren vogn. Kjør tre til fire testsider å sykle blekket.