Slik registrerer du deg for en Windows Live-e-postkonto

Windows Live er en gruppe av programvare og applikasjoner satt sammen som et kollektiv, produsert av Microsoft Corporation. Inkludert budbringere, e-postprogrammer og mange andre verktøy, gjør Windows Live-internettprodukter surfing på nettet en enkel og problemfri prosess når du får en Windows Live ID. Å registrere seg for en Windows Live ID gjør nedlasting av e-postkonto og andre programmer en rask prosess.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Windows Live hjemmeside og finn "Registrer deg" alternativet. Alternativt kan du omgå alt dette ved å skrive "https:. //signup.live.com" Direkte i adressefeltet i nettleseren Leseren bør umiddelbart laste inn Windows Live ID registreringsside.

2 Finn og klikk på den delen av skjemaet, nær toppen, der det står "Få en Windows Live-e-post adresse." Dette bør være plassert rett under rommet hvor det står å fylle i din egen e-postadresse. Skjemaet vil umiddelbart endre slik at du kan opprette en ny e-postadresse for Windows Live.

3 Opprett en Windows Live ID du ønsker og skriv det inn i mellomrommet før @ -symbolet på skjemaet. Et brukernavn for Windows Live kan inneholde bokstaver og tall.

4 Velg en e-postserver ved å klikke på rullegardinmenyen ligger rett etter @ -symbolet på skjemaet. Du kan velge enten Hotmail eller Live.com som din e-postserver og adresse tag.

5 Klikk på "ledige" knappen som ligger under der du har fylt inn ønsket Windows Live ID for å sjekke om navnet er tilgjengelig. Hvis navnet allerede er tatt, komme opp med en ny eller litt annen, og gjenta kontroll prosessen til din Windows Live ID er tilgjengelig.

6 Velg et sikkert passord som består av minst seks tegn. Et sterkt passord inneholder både store og små bokstaver med tall hele.

7 Følg trinnene for å fylle ut resten av skjemaet ved å oppgi navn, bostedsregion og fødselsdato.

8 Fyll inn captcha-kode for å godkjenne at du registrerer deg for e-postkontoen, og klikk "Jeg er enig". Registreringsprosessen er fullført, og du er nå i stand til å dra nytte av alle de tjenestene Windows Live har å tilby, samt en gratis e-postkonto.