Slik reparerer CRT-skjermer

Slik reparerer CRT-skjermer


Ut av alle skjermer, CRT-skjermer ser ut til å ha minst problemer, før de faktisk slutter å fungere. Vanligvis oppstår problemet skyldes en endring i enten skjermens innstillinger eller datamaskinens visningsegenskaper, som du kan reparere lett uten å ta skjermen til enhver databutikker. Skjermen utgave kan være alt fra en bøyd pinne på skjermen kontakten til en enkel feil som en feil tilkobling.

Bruksanvisning

1 Sjekk skjermkabelen tilknytning til datamaskinen. Hvis noen del av metallplaten som går inn i datamaskinens innspill stikker ut, presse fast kabelen inn i datamaskinens stikkontakt.

2 Slå spenningsvelgeren til høyre indikasjon passer for ditt hjem utsalgssteder. Du må kanskje gjøre dette, spesielt hvis du fikk din skjermen fra et annet land. For USA, stille inn spenningsvelgeren til 110-120 volt.

3 Kontroller at lysstyrke og kontrast knotter ikke er på minimum eller maksimum siden dette kan gjøre det se ut som noe bilde vises på skjermen.

4 Koble datamaskinen til en annen skjerm og sett den til minimal oppdateringsfrekvens og oppløsning. Gå til kontrollpanelet fra Start-menyen og klikk "Display Properties" eller "Tilpass" for Windows Vista. Klikk på "Settings" -fanen (eller klikk "Skjerminnstillinger i Vista) og setter oppløsningen på glidebryteren til minimum tilgjengelige oppløsningen. Klikk på "Advanced Settings" -knappen, og klikk deretter på "Monitor" for å stille inn oppdateringsfrekvensen til minimum fra valgboksen i den dialogboksen. Klikk "OK" for begge vinduene når du er ferdig, og koble på "problemet" skjerm. Hvis du får et bilde, ble oppløsningen og oppdateringsfrekvensen satt til en inkompatibel nivå for skjermen.