Slik reparerer DLL-filer i Microsoft Windows

Slik reparerer DLL-filer i Microsoft Windows


Hvis du tror du har skadet DLL-filer som en del av installasjonen Microsoft Windows-system, det er et verktøy du kan bruke deg reparere systemfilene. System File Checker verktøyet (SFC) er tilgjengelig som en del av operativsystemet.

Bakgrunn

DLL (Dynamic Link Library) filer inneholder ofte brukt data og kode som nås med ulike programmer, så vel som selve operativsystemet. Microsoft Windows gjør utstrakt bruk av DLL-filer for å utføre de ulike funksjonene effektivt. Hvis disse DLL-filer blir ødelagt, kan de føre til feil og problemer på PCen.

Reparere

System File Checker Programmet sjekker viktige systemfiler, inkludert operativsystem DLL-filer, og erstatter eventuelle filer den finner å være korrupt med de originale versjonene. Det er sannsynlig at du vil bli bedt om å sette inn den originale operativsystemet CD eller DVD ved programmets å finne noen korrupte filer.

Operasjon

Microsoft gir instruksjoner om hvordan du bruker SFC programmet. Det er nødvendig å kjøre programmet fra Ledetekst-grensesnittet, som er tilgjengelig via Start-menyen i Windows.