Slik reparerer en Dell 8200 bakgrunnsbelysning

Skjerm problemer med bærbare datamaskiner, inkludert Dell 8200, er ofte forårsaket av en defekt back-lys. Du kan diagnostisere problemet og reparere skjermen selv om du ikke har noen feilsøking erfaring med datamaskiner. Alt du trenger er en Phillips skrutrekker.

Bruksanvisning

1 Sjekk strømkilden. Denne kritiske trinn i feilsøkingen er ofte oversett, men er en av de vanligste problemene med bærbare datamaskiner. Hvis skjermen er mørk, sørg for at strømadapteren er plugget ordentlig inn på baksiden av den bærbare datamaskinen og inn i overspenningsvernet eller stikkontakt. Din back-lys vil ikke fungere hvis datamaskinen er uten strøm,

2 Juster lysstyrke. De kan ved et uhell får skrudd helt ned, noe som resulterer i en skjerm som ser ut til å være helt mørkt. Du vil finne dedikerte lysstyrke tastene på toppen av din Dell 8200 tastatur, parallelt med numerisk raden med taster. Skru lysstyrken sikkerhetskopiere ved hjelp av disse tastene.

3 Se nøye på den bærbare skjermen og se om du kan oppdage et svakt bilde på den mørke skjermen. Din bærbare "LCD lukket bryter" kan være ødelagt og fast i "lukket" posisjon. Bryteren sanser om den bærbare datamaskinen er åpen eller lukket, men når fast i "lukket" posisjon vil anta den bærbare datamaskinen er stengt og dermed slå av baklyset. Finn denne bryteren, en liten plast pinne ved siden av venstre hengsel på Dell 8200. Tap og justere den med fingeren for å stikke den tilbake i åpen stilling.

4 Re-koble omformeren kabelen. Den plugges inn i den bærbare datamaskinen sin logikk styre og styrer baklyset på skjermen. Det kan være løs eller frakoblet. Finn skruene langs rammen (omkretsen) av Dells skjerm og fjerne dem med en stjerneskrutrekker. Disse skruene kan være skjult av plast landskamper for estetiske grunner, så pop caps av først.

5 Fjern rammen. Finn omformeren kabelen nederst i midten av den eksponerte bærbare skjermen. Omformeren kabelen vil være svart og går inn i en svart kabelkontakt ved siden av seg. Sørg for at omformeren kabelen ikke har blitt frakoblet. Hvis det har, kjøre den tilbake inn i kontakten og trykk kontakten ned i en horisontal posisjon til å låse kabelen på plass.