Slik reparerer en Hanns.G Monitor

Den Hanns.G rekke dataskjermer produsert av Hannspree tilbyr kvalitet LCD-skjermer til rimelige priser. Hanns.G skjermer er tilgjengelig i en rekke størrelser og kommer i både standard og bredskjermformater. Hannspree inkluderer en begrenset 3 års deler og service garanti med hvert kjøp av en Hanns.G monitor, som dekker tekniske feil og produksjonsfeil. Hannspree forutsatt at Hanns.G skjermen fortsatt er dekket av garantien, og tilbyr gratis reparasjon og retur service.

Bruksanvisning

1 Kontakt Hanns.G kundeservice telefonlinje (se Ressurser). Du vil bli bedt om å beskrive problemet med skjermen for å finne ut om du trenger service og for å bekrefte at du er innenfor garantiperioden. Hvis du kvalifiserer, vil du bli utstyrt med en RMA (Return Material Authorization) og en adresse for å sende inn feil skjerm.

2 Pakk Hanns.G skjermen i en solid boks og sørge for at den er riktig utfylt med egnede emballasje. Enhver skade som følge av uriktig emballering vil ugyldiggjøre garantien. Inkluder en kopi av ditt navn, adresse, telefonnummer og RMA-nummer med skjermen.

3 Send pakken til adressen gitt av Hanns.G kundeservice. Selv om du må betale for frakt kostnader, er retur betalt av Hannspree.

Hint

  • Hvis skjermen ikke er dekket av garantien, vil du måtte betale for reparasjon og retur service.