Slik reparerer en laptop kjølevifteEn bærbar datamaskin kjøleviften hjelper den bærbare datamaskinen til å bo på et kjølig temperatur og gjennomføre skikkelig. Bærbare kjølevifter kan forebygge problemer som brenner beinet fra varmen av laptop, eller forlater hot spots på sengen da sitte på i et par timer. Ved hjelp av en kjølevifte kan også optimalisere ytelsen til den bærbare datamaskinen. Dette er et resultat fra kjøleviften å holde den bærbare datamaskinen mot overoppheting og nedleggelse. Vanrøkt å rense kjøleviften kan føre til at den slutter å virke.

Bruksanvisning

1 Ta ut batteriet fra den bærbare datamaskinen. Fjern plastdekselet som skjuler viften. Fjern skruene fra dekselet. Husk plassering av skruene.

2 Fjern de små skruer på viftekanalen. Duct skal komme ut med noen som helst innsats, hvis det ikke skjer, se etter flere skruer.

3 Rengjør viften med en bomullspinne. Tørk vekk støv og skitt som har samlet seg på viftebladene. Bruk trykkluft for en mer effektiv rengjøring.

4 Sett på viftekanalen dekselet og sett inn skruene. Skru viftedekselet tilbake på og bytte ut batteriet. Slå laptop på og vente på viften til å starte opp.

Hint

  • Kontroller at datamaskinen er slått av og koblet før arbeidet starter.
  • Åpne datamaskinen saken vil annullere garantien.