Slik reparerer en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000

Slik reparerer en Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000


Microsoft Wireless Notebook Mouse versjon 3000 er en ikke-Bluetooth-basert mus som sender et trådløst signal til en hvilken som helst Windows-datamaskin via en USB-senderen. Musen inneholder relativt få bevegelige deler, så hvis enheten noen gang slutter å fungere riktig, trenger du ikke å feilsøke for mange aspekter for å løse problemet.

Bruksanvisning

1 Bytt ut AAA-batterier i den trådløse musen. Musen tar to AAA-batterier, som har omtrent en seks måneders levetid. Etter seks måneder, batteriene begynner å svikte og musen begynner å fungere feil.

2 Kontroller USB-tilkoblingen på den trådløse senderen. Hvis USB-enheten ikke er satt helt inn i en USB-port på datamaskinen systemet ikke kan registrere bevegelsene til musen.

3 Trykk på "Power" knappen på baksiden av musen. Det er mulig at musen er slått av ved et uhell, så snu musen igjen kan løse alle problemer.

4 Vend musen over og inspisere liten fordypning i midten av musen. Det er der musen registrerer bevegelsen. Hvis innrykk er skitten, rengjør den av med en fuktig klut.

5 Installer driverne for Microsoft trådløs optisk mus. Uten driverne datamaskinen ikke er i stand til å oppdage utstyret. Sett driver installasjons CD, følg instruksjonene på installasjonsveiviseren, og klikk "Install" for å installere driverne for den trådløse musen.