Slik reparerer en Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0

Slik reparerer en Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0


Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 er et nyttig og bærbar alternativ til standard kablet mus. Optiske mus ikke krever en musematte, mens trådløse mus kan brukes på avstand. Vanligvis trådløse mus ansette plug-and-play-drivere, så du trenger ikke å installere noe programvare. I tillegg, enkelhet av enheten og begrenset antall komponenter bety at løse problemer å reparere funksjonaliteten er ganske grei.

Bruksanvisning

1 Sjekk og bytt batteriene, om nødvendig, ved å åpne toppen av musen. Trykk på knappen med stjernen symbol mens nysgjerrige opp på musen casing, for å få tilgang til batterirommet. Når du har installert frisk, jobber batterier, LED på undersiden av Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 vil lyse.

2 Finn en kompatibel USB-porten ved å koble den trådløse mottakeren til flere porter til datamaskinen lager en lyd og indikerer enheten er klar. Noen USB-porter er kanskje ikke konfigurert for plug-and-play-enheter, så du må kanskje prøve flere porter.

3 Oppdater den trådløse tilkoblingen ved å trykke og holde "Connect" knapper på undersiden av Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 og den trådløse mottakeren. Når forbindelsen er avbrutt, skjermmusebevegelser kan bli jerky eller uberegnelig.