Slik reparerer en Powerpoint-fil

Slik reparerer en Powerpoint-fil


PowerPoint kan du designe en rekke multimediepresentasjoner raskt og profesjonelt uten å måtte bruke flere dataprogrammer. Men filen korrupsjon skjer. "Generell beskyttelsesfeil" feil og "PowerPoint kan ikke åpne filtypen representert ved XXXX" feil er bare to av de mulige feilene du kan få når du prøver å åpne en PowerPoint-fil. Du kan feilsøke og reparere en PowerPoint-fil, slik at du ikke trenger å gjenskape presentasjonen filen.

Bruksanvisning

Åpne PowerPoint File i "Safe Mode"

1 Klikk på "Start", "Slå av datamaskinen" og "Start" for å starte datamaskinen på nytt.

2 Trykk på "F8" funksjonstast umiddelbart når datamaskinens hovedvelkomstbildet vises. Fortsett å trykke på "F8" tasten til "Windows Advanced Options" menyen vises.

3 Bla til og velg "Safe Mode." Trykk på "Enter" eller "Return" tasten.

4 Klikk "Start", "Min datamaskin" når datamaskinens "Desktop" viser. Naviger til mappen som inneholder PowerPoint-fil som er skadet.

5 Dobbeltklikk på filen for å åpne den. Hvis filen åpnes uten feil, klikk på "File", "Lagre som". Skriv inn et nytt filnavn i boksen ved siden av formuleringen "File name :." Klikk på "Lagre". Gå videre til neste trinn.

Hvis PowerPoint-filen ikke åpnes, går du videre til neste trinn og utføre trinnene i "Åpne en Ødelagt PowerPoint File hjelp av en tom mal."

6 Klikk på "Start", "Slå av datamaskinen" og "Start" for å starte datamaskinen på vanlig måte.

Åpne en korrupt PowerPoint-fil med en tom mal

7 Åpne PowerPoint. Klikk på sirkelen ved siden av "Tom presentasjon." Klikk på "OK". Klikk på tomt lysbilde mal.

8 Klikk "Sett inn", "Lysbilder fra filer." Klikk på "Finn Presentasjon" -kategorien.

9 Klikk "Bla gjennom" for å navigere til mappen som inneholder PowerPoint-filen som er korrupt. Klikk på filen for å velge den. Klikk "Open".

10 Klikk "Sett inn alle." Lysbildene fra den korrupte PowerPoint-fil åpnes i blank mal. Merk, vil lysbildemalen (Slide 1) ikke vises i den tomme malen. Du må gjenopprette lysbildemalen.

11 Klikk på "File", "Lagre som". Skriv inn et nytt filnavn i boksen ved siden av formuleringen "File name :." Klikk på "Lagre". Gå videre til neste trinn.

Hvis PowerPoint-filen ikke åpnes, følger du fremgangsmåten i "Åpne en midlertidig fil."

12 Klikk på "File", "Exit".

Åpne en midlertidig fil

1. 3 Klikk "Start", "Min datamaskin". Naviger til mappen som inneholder PowerPoint-fil som er skadet.

14 Klikk "Verktøy", "Mappealternativer." Klikk på "View" tabs. Klikk på boksen ved siden av formuleringen "Skjul filetternavn for kjente filtyper" for å fjerne merket. Klikk på "Apply", "OK".

15 Se etter en fil som heter "PPT ####. Tmp". Høyreklikk på filnavnet. Velg "Gi nytt navn." Klikk på filens navn boksen.

16 Slett forlengelse filens. Skriv "ppt" som forlengelse. Trykk "Enter" eller "Return".

17 Klikk "Verktøy", "Mappealternativer." Klikk på "View" tabs. Klikk på boksen ved siden av formuleringen "Skjul filetternavn for kjente filtyper". Klikk på "Apply", "OK".

18 Dobbeltklikk PowerPoint-filen for å åpne den i PowerPoint.

Hint

  • Hvis du åpnet korrupte PowerPoint-lysbilder i en ny mal og lysbildene er forvrengt, klikk på "Format", "Slide Design." Klikk "Bla gjennom" for å navigere til mappen som inneholder PowerPoint-filen som er korrupt. Klikk på filen for å velge den. Klikk på "Apply". Den korrupte filen oppsett vil bli brukt til ny fil slik at presentasjonen vil se ut som den gamle.
  • Hvis du bruker en Mac og Microsoft PowerPoint, følger du fremgangsmåten i "Åpne en korrupt PowerPoint-fil med en tom mal" for å reparere korrupte PowerPoint-fil.