Slik reparerer en uavhengig Xerox

Slik reparerer en uavhengig Xerox


Bedrifter kjøper Xerox-skrivere direkte fra selskapet eller gjennom autoriserte forhandlere som opererer som selvstendige enheter. Design og produksjonsprosessen, men er den samme uavhengig av hvordan skriveren er markedsført og solgt. Så selv om du kjøpte din Xerox-skriver fra en autorisert forhandler, kan du vanligvis bruke samme tekniske reparasjons tilnærming som de kundene som har kjøpt samme maskin, men jobbet direkte med selskapet. Selv om Xerox 'skrivere varierer i form av funksjoner og funksjonalitet, kan du utføre noen enkle feilsøkingstrinn for å reparere vanlige utskriftsproblemer.

Bruksanvisning

1 Åpne den automatiske dokumentmateren (ADF) dekke for å fjerne papirstopp. Slik fjerner du en inngang papirstopp, se etter en roterende foring og snu det mens du forsiktig fjerner papiret. For en exit papirstopp, åpne dokumentdekselet og vri utløserknappen for å fjerne dokumentene. Fest en berg papirstopp ved å åpne dokumentdekselet og deretter dreie utløserknappen for å ta tak i papiret.

2 Finn papirmagasinene på skriveren for å fjerne fastkjørt papir i disse avsnittene. Se på meldingen "Papirstopp" som vises på skjermen på skriveren. Meldingen vil inneholde antall skuffen, slik som skuffer "0", "1" og "2" Dra forsiktig ut skuffen for å fjerne papirstopp.

3 Følg instruksjonene for feilmeldingene som vises på LCD-skjermen for å hjelpe skriveren reparere sine selv-identifiserte problemer. For eksempel ber meldingen "Dør åpen" brukere å sikkert lukke frontdekselet på skriveren. Den "Ingen patron" feilmelding ber brukere å se etter en patron som mangler toner.

Hint

  • Naviger til Xerox ' "Støtte og drivere" nettside for å finne den bruksanvisningen som er spesifikk for din maskin (se Ressurser).