Slik reparerer Internet Explorer 7 i Vista

Slik reparerer Internet Explorer 7 i Vista


Internet Explorer (IE) er standardnettleseren som kommer pakket som en del av operativsystemet Microsoft Windows. Windows Vista inkluderer Internet Explorer 7. Hvis Internet Explorer ikke fungerer som den skal, er den første tingen å gjøre sørge for at datamaskinen har en aktiv Internett-tilkobling. Når dette er etablert, kan du begynne å ta skritt for å reparere den. Fremgangsmåten for å reparere Internet Explorer i Windows Vista er unike i forhold til tidligere versjoner av Windows, men ikke vanskeligere.

Bruksanvisning

1 Deaktiver Internet Explorer add-ons. Du tror kanskje at du aldri har lagt noe på til IE, men hvis du noen gang har klikket på en knapp eller bar slik at "ActiveX-kontroller," en add-on kan ha blitt installert. Disse programmene er vanligvis ikke skadelig, men kan bli skadet, og føre til at Internet Explorer til å være problematisk. Høyreklikk på skrivebordet ikonet for Internet Explorer. Klikk på "Start Uten Add-ons".

2 Bruk "Add-on Manager" for å aktivere add-ons kun etter behov hvis det første trinnet synes å reparere problemet. Dette vil bidra til å bestemme hvilke add-on er skadet. Åpne Internet Explorer og gå til "Verktøy" -menyen. Pek på "Administrer tillegg" og velg deretter «Aktiver eller deaktiver tillegg." Deaktiver alle tilleggsprogrammer og bare sette dem i stand hvis du blir bedt om.

3 Tilbakestill standardinnstillingene i Internet Explorer. Start Internet Explorer og velg "Alternativer for Internett" fra "Verktøy" -menyen. Gå til "Avansert" og klikk på "Reset" -knappen. Klikk "Reset" igjen. Lukk Internet Explorer helt. Starte den på nytt for å se om det fungerer.

4 Sjekk for Internet Explorer-oppdateringer, som kan inneholde oppdateringer eller fikser for kjente problemer. Klikk "Start" og skriv inn "Windows Update." Trykk enter." Windows Update boks åpnes, varsler deg om tilgjengelige oppdateringer. Hvis det finnes oppdateringer, installerer dem og starte datamaskinen på nytt.

5 Gjenopprette datamaskinen til en tidligere dag eller tid når Internet Explorer var fungerer. Klikk på "Start" -knappen og skriv inn "System Restore". Trykk enter." Systemgjenoppretting programmet åpnes. Klikk "Velg et annet gjenopprettingspunkt" og klikk "Next". Velg et tidspunkt når du vet det var vel fungerende og klikk "Next". Etter at søknaden er komplett og datamaskinen starter på nytt, vil den bli gjenopprettet til de tidligere innstillingene.