Slik reparerer strømkilden til et Laptop Hovedkort

Slik reparerer strømkilden til et Laptop Hovedkort


Strømkilden som kjører en laptop hovedkort er lett å reparere når du har en grunnleggende forståelse av den bærbare interne oppsett. Strømadapteren plugges inn i en stikkontakt og direkte inn i DC strømkontakten. DC strømkontakten bærer strøm til hovedkortet via strømkontakten kabelen. Noen strømproblemer skyldes et problem med strømkontakten kabel, men de fleste av problemene er forårsaket av dannelsen av en sprekk mellom den positive pinnen på DC strømkontakten og hovedkortet.

Bruksanvisning

1 Bruk din elektrostatisk utladning håndleddstropp og demontere den bærbare datamaskinen. Se linkene oppført i "Ressurser" seksjonen for demontering guider for ulike bærbare modeller. Følg instruksjonene for din modell, hvis du ikke allerede har tidligere erfaring demontere den bærbare datamaskinen.

2 Undersøk plastbærevegger som holder DC jack forsamlingen på plass. Hvis de synes å være helt intakt, og du fortsatt ikke får strøm til hovedkortet, må du bytte ut hele DC jack montering, inkludert strømkontakten kabel for å sikre riktig funksjon av forsamlingen. Trekk den gamle DC jack ut, og trekk ut kabelen fra hovedkortet ved å trekke den rett ut. Plugg den nye kabelen inn og skyv den nye jack inn samme sted av den opprinnelige kontakten. Hvis veggene ser ut til å være brutt eller skadet, følger de neste trinnene.

3 Kutt ut de gjenværende delene av plastbærevegger med en kniv, og deretter klippe ut plast veggen som går rundt monteringshullet. Bruk kniven for å utvide bredden av hullet slik at den nye jekk vil passe gjennom lett.

4 Bli med endene av negative ledelsen på jack sammen for å forkorte ledelsen. Dette vil gjøre deg i stand til å erstatte plast laptop dekslet på underdelen senere uten knusende høyttaleren. Dekk endene av den negative ledningen med loddetinn.

5 Trekk den opprinnelige DC strømkontakten ut av base.Trim ledninger festet til kontakten mot jack boks med kniven. Stripe kabelen med kniv og vri ledningene sammen med fingrene. Lodd punktet der ledningene møtes. Fest den røde eller grønne positive ledningen inn i den positive ledningen som ligger i sentrum av erstatning jack, og fest den svarte negative ledningen inn den negative.

6 Skyv den nye likestrømkontakten inn i basen, sette av nok plass til å sette dekselet og høyre høyttaler tilbake senere. Pakk elektrisk tape rundt de positive og negative fører, deretter manuelt vri holderen mutteren på strømkontakten med klokken til den er stram.

7 Bestem hvilke plastforsterknings vegger kommer til å være i veien for strømkontakten når dekselet er på plass. Fjern de gjeldende veggene med kniven for å forhindre at det oppstår et gap mellom dekslet og bunnen.

8 Reversere dis-monteringsanvisning du brukte tidligere, for å montere den bærbare datamaskinen på riktig måte.