Slik reparerer Vista Register Feilene

Windows-registeret er en database, som har vært brukt siden Windows 98 til å lagre operativsystemet, applikasjonen og maskinvarekonfigurasjon. Registret er stadig referert til av Windows og Windows 'applikasjoner. Data som blir skadet i registeret kan gå ubemerket for en ubestemt tid, eller de korrupte data kan ikke tillate en bruker til å åpne et program eller utføre rutine Windows fungerer riktig. Registret er følsom og kan bli skadet via virus, feil avslutning av Windows, feilaktig installasjon eller avinstallasjon av et program eller fra en maskinvarefeil.

Bruksanvisning

1 Bestem hva registret feil er, og hva som er berørt av det. Dette kan være en enkel eller vanskelig prosess. Hvis du skal oppgi et program, og i løpet av sin oppstart er det å gi deg en registret feil, så er det logisk å anta at søknaden er korrupt. Hvis du mottar en generell minnefeil, kan dette være forårsaket av maskinvare, feil programvare ledelse eller en korrupt registret.

2 Isoler feilen. Hvis du vet at årsaken er fra en enhetsdriver eller et program så søket er mest sannsynlig over. Hvis du er usikker på hva som forårsaker feilen så må du sette på feilsøking hatten og finn ut. Skriv ned den eksakte feilen du får. Internett vil ha flere artikler om hva som forårsaker den bestemte type feil. Hvis du har bestemt at feilen er et register feil, så neste skritt er å reparere registret.

3 Reparer registret. Hvis problemet er fra en individuell stykke programvare eller enhetsdrivere, så bare installere programvaren eller driveren. Det vil som regel løse problemet. Det neste trinnet er å gjenopprette registret til den siste kjente arbeidsdagen. For å gjenopprette registret, utfører du følgende trinn: Klikk på "Start" -knappen, velg "Alle programmer," velg "Tilbehør" og velg "System Tools" og velg deretter "System Restore". Systemgjenoppretting åpnes. Klikk på "Anbefalt restaurere" -knappen, og klikk på "Neste" -knappen. Følg instruksjonene for å gjenopprette registret.

Hint

  • Tredjeparts programvare kan rense og reparere registret. Noen vil ha vurderinger som sier det fungerer bra, mens andre vurderinger vil si det ødela deres register. Vær forsiktig når du prøver en av disse programmene.
  • Når du er på jakt etter svar på register woes på internett, vil det være flere områder som vil gi nyttig informasjon om hvordan du skal gå inn i registeret og fikse det selv. Vær forsiktig når du gjør dette. En feil sletting, eller feilstavet ord, og du kan skape flere problemer.