Slik Sammenlign Web Design programvarepakker

Slik Sammenlign Web Design programvarepakker


Hundrevis av nettsteder med på skjermen dra-og-slipp nettstedet utbyggere kan hjelpe deg med å opprette og publisere et nytt nettsted. Noen foretrekker å bruke sine egne nettsted bygge programvare for flere tilpasningsmuligheter, som også er tilgjengelig på internett. Ved valg av riktig web design software, er det viktig å vurdere behovet og funksjonene til nettstedet ditt, og forstå hva forbrukerne trenger fra det også.

Bruksanvisning

1 Vurdere nettstedets samlede behov og forbrukernes behov. Bestem hvilke typer spesialeffekter nettstedet ditt bør inneholde og vise frem. Hvis nettstedet vil tilby brukerskjemaer, flash bannere eller sikker informasjonsbehandling, se etter programvare som støtter disse funksjonene.

2 Bestem deg for hvor mye hands-on koding og design du er villig til å delta i eller lære. Design programmer varierer i vanskelighetsgrad og funksjoner, så sørg for å nøye undersøke webredaktøren funksjoner før du kjøper noe programvare. Noen web design software tilbyr dra og slipp-funksjoner for enkelt å plassere tekst, bilder og HTML-koding. Andre programmer er mer teknisk og krever HTML kunnskap og hardt koding. Sjekk om programvaren tilbyr forhåndsformaterte maler for rask installasjon og bruk, noe som eliminerer behovet for grafisk design software og kunnskap. Se om programmet tilbyr gratis bildebiblioteker for bruk innen innholdet på webområdet ditt.

3 Vis filtypene programvaren kan støtte, for eksempel videofiler, animert grafikk og stillbilder. Noen filtyper støttes kanskje ikke i noen webdesign programmer, i noen tilfeller begrenser muligheten til å oppdatere nettstedet.

4 Sjekk om programvaren tilbyr kunden og brukerstøtte, samt online eller guidede tutorials for å bruke programmet. Noen programmer tilbyr ubegrenset oppgraderinger og en kunnskapsbase for registrerte brukere, mens andre bare tilby programvaren til å kjøpe.

5 Sammenligne datamaskinens spesifikasjoner til programvare. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvor godt hvert program vil utføre på datamaskinen.

6 Sammenlign priser på programmene som gjenstår etter å eliminere de som ikke oppfyller dine behov. Velg fra de resterende programmer.