Slik sender du en PDF-fil til en Kindle

Slik sender du en PDF-fil til en Kindle


Du kan legge til PDF-filer til din Kindle enten manuelt kopiere filen til din Kindle hjelp av USB-kabelen eller ved å sende filen til Amazon. Kindle kan lese de fleste PDF-filer, men av og til PDF-filen bilde vil være for liten for Kindle-skjermen. I så fall vil du ønsker å velge alternativet for e-post til filen til Amazon. Etter Amazon konverterer filen, vil den laste ned til din Kindle.

Bruksanvisning

Legg PDF-filer ved hjelp av USB-ledningen.

1 Plugg din Kindle til datamaskinen ved hjelp av Kindle USB ledningen.

2 Finn PDF-filen du vil legge ved hjelp av "Utforsk" på datamaskinen. Høyreklikk på filen og velg "Kopier".

3 Åpne din Kindle mappe ved å klikke på Kindle-ikonet i panelet til venstre i Utforsk. Klikk på "dokumenter". PDF-filen må gå inn i dokumentmappen for det å dukke opp på din Kindle. Høyreklikk og velg "Lim inn." PDF er nå på Kindle.

4 Høyreklikk på Kindle-ikonet og velg "Løs ut" når du er ferdig med å legge til PDF-filer til Kindle. Du Kindle vil gå ut av USB-stasjon-modus, og du vil se PDF-dokumenter på hjemmesiden din Kindle.

E-post PDF-dokumenter til din Kindle.

5 Logg deg på Amazon.com konto og finn din Kindle e-postadresse. For å gjøre dette, velg "Administrer Kindle" fra kontosiden. Din Kindle e-postadresse vil bli oppført i formatet [email protected]

6 Legg inn din e-postadresse til "Your Kindle Godkjent Email List" -delen. Når du har fullført dette trinnet du er klar til å sende e-post PDF-dokumentet til din Kindle.

7 Åpne din personlige e-post og opprette en ny e-post. Fest PDF-dokument og skriv "Konverter" i emnefeltet. Klikk på "Send" for å sende dokumentet til Amazon.com.

8 Gjør din Kindle er Whispernet på og dokumentet vises på Kindle hjemmeside i løpet av få minutter.