Slik sikkerhetskopierer en kontaktliste Works i Windows 7

Slik sikkerhetskopierer en kontaktliste Works i Windows 7


Microsoft Works er en pakke med produktivitetsprogrammer som fulgte med datamaskiner som kjører Windows Vista, Windows XP og noen tidligere versjoner av Windows-operativsystemet. Microsoft Works er også tilgjengelig som et frittstående program som brukerne kan installere på datamaskiner som kjører Windows 7-operativsystemet. For å sikkerhetskopiere en kontaktliste Microsoft Works i Windows 7, lagre kontaktdatabasen som en .csv-fil.

Bruksanvisning

Lag Kontakter Backup File

1 Start Microsoft Works. Velg "File" fra hovedmenyen, velg deretter "Open" fra kontekstmenyen for å åpne Works kontaktdatabase som du ønsker å sikkerhetskopiere.

2 Klikk "Fil" i hovedmenyen. Velg "Lagre som" fra kontekstmenyen.

3 Velg "Text & Komma (* .csv)" fra alternativene i nedtrekkslisten filtype.

4 Skriv inn et navn på filen i Filnavn-boksen. Velg et lagringssted for filen, eller la Works for å bruke standard lagringssted, som vanligvis er dokumentbiblioteket mappen. Klikk på "Lagre" -knappen for å eksportere Works kontaktdatabasen. Dette skaper en back-up fil som du nå kan bruke til å gjenopprette Works kontaktlisten hvis du mister den opprinnelige databasen.

Importer Back-Up-fil til Windows-kontakter

5 Klikk "Start" på skrivebordet oppgavelinjen. Velg ditt brukernavn øverst i høyre kolonne på Start-menyen.

6 Skriv "kontakter" i adresselinjen i dialogboksen, og trykk deretter på "Enter" tasten på tastaturet. Dette åpner Windows-kontakter.

7 Klikk på "Import" knappen på verktøylinjen øverst. Velg "CSV (.csv)" fra listen over filtype alternativer.

8 Klikk "Importer". Gå til plasseringen av filen du eksporterte tidligere. Velg og markere filen og klikk "Åpne". Dette legger innholdet av filen til hoved Windows-mappen Kontakter.

9 Trykk "OK" og deretter "Close" i dialogboksen som vises når importprosessen er ferdig.

Hint

  • Back-up Microsoft Works Kontakt database regelmessig for å sikre at du har en up-to-date versjon av kontaktlisten som er lagret på datamaskinen.