Slik sikkerhetskopierer en Windows Embedded System

Windows Embedded er en pakke med operativsystemer som er designet for å brukes kun i embedded systemer. En innebygd system er en software-hardware kombinasjon enhet som er utviklet for å utføre en eller flere dedikerte oppgaver. Kiosk skjermer, Point of Service datamaskiner og håndholdte skannere er eksempler eller enheter som bruker Windows Embedded som sitt operativsystem. På vanlige Windows-operativsystemet, det "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting" verktøyet kan brukes til å sikkerhetskopiere systemfilene. Imidlertid er denne funksjonen ikke tilgjengelig i Windows Embedded systemer. Heldigvis kan du bruke den filbaserte skrivefilter (FBWF) verktøyet i Embedded å sikkerhetskopiere systemfilene.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og deretter "Kjør" og skriv inn "cmd" i tekstboksen. Ledetekstvinduet åpnes.

2 Skriv "fbwfmgr / aktivere" ved ledeteksten, og trykk deretter på "Enter" -tasten. FBWF aktiveres når du starter datamaskinen.

3 Type "fbwfmgr / addvolume% systemdrive%" ved ledeteksten, og trykk deretter på "Enter" -tasten. FBWF er aktivert på den angitte "systemdrive." Start datamaskinen på nytt.