Slik sikkerhetskopierer & Installer UPS Worldship

Når du trenger å spore en rekke pakker som sendes til steder rundt om i verden, kan UPS Worldship programvare hjelpe deg å holde all informasjon rett. Det vil også bevare dine poster, selv om programmet ikke klarer å fungere ordentlig. Ved å bruke UPS Worldship backup verktøyet, kan du lagre Ship databaser til en plassering på harddisken. Hvis du opplever problemer med programmet, som betyr at du kan holde dine poster og installere Ship uten å miste data.

Bruksanvisning

Back Up

1 Steng ned UPS Worldship hvis den kjører. Klikk på Windows-kule, og klikk deretter på "programmer".

2 Klikk "UPS" i programlisten, og klikk deretter på "UPS Worldship Utility."

3 Klikk "Data vedlikehold".

4 Klikk på "Backup" under Database Operations overskriften. Klikk på en plassering på harddisken til å lagre sikkerhetskopien fra menyen som vises.

5 Klikk "Legg til" for å sikkerhetskopiere UPS Worldship database.

Installer

6 Klikk på Windows-kule, og klikk deretter på "programmer".

7 Klikk "UPS" i listen, og klikk deretter på "Worldship Avinstaller." Klikk "OK" når du blir bedt om å avinstallere programmet.

8 Sett inn installasjonsplaten i datamaskinens harddisk UPS Worldship. Klikk på "engelsk" som språkvalg i den første menyen som vises.

9 Klikk "Next" når du blir bedt. Klikk på "Jeg aksepterer" når UPS brukeravtalen vises.

10 Klikk "Single Workstation" på den neste skjermen, og klikk deretter på "Next". Klikk "Next" i det neste skjermbildet for å installere UPS Worldship til standard mappe på harddisken. Klikk "Start installasjon" på den neste skjermen for å installere UPS Worldship.