Slik sikkerhetskopierer Outlook 2003 innstillinger

Den e-post og kontaktprogrammet Outlook 2003 kan du angi egendefinerte innstillinger for programmets verktøylinje, meny og navigasjonsruten. Mens det er ingen måte å automatisk sikkerhetskopiere tilpassede Outlook 2003 innstillinger, kan du gjøre det manuelt ved å lage kopier av programmets innstillingsfiler. Heldigvis er disse filene ligger i ett sentralt sted, slik at du kan sikkerhetskopiere programmets innstillinger i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i datamaskinens oppgavelinjen og velg "Computer" alternativet. Dobbeltklikk på harddisken som Outlook 2003 er installert på. Dette er vanligvis datamaskinens standard-stasjon, som har en standard stasjonsbokstaven "C :."

2 Klikk på "Brukere" alternativet, etterfulgt av brukernavnet til kontoen som Outlook 2003 innstillinger du vil sikkerhetskopiere. Dobbeltklikk på "AppData" -mappen for å vise innholdet.

3 Trykk og hold "Ctrl" -tasten og klikk på følgende filer: ". MySig.htm", "MySig.rtf" og "MySig.txt" Når alle filene er valgt, høyreklikker du på en av filene og velg "Kopier" alternativet. Høyreklikk på datamaskinens skrivebord og velg "Lim inn" for å lage en sikkerhetskopi av disse filene.

4 Dobbeltklikk på "Roaming" -mappen i "AppData" katalog, etterfulgt av "Microsoft" -mappen og "Outlook" -mappen. Hold "Ctrl" -tasten og klikk på følgende filer: "outcmd.dat", "ProfileName.xml» ( «Profil" erstattes med ditt profilnavn) og "ProfileName.nk2". Høyreklikk en av filene, velg "Copy" og lime inn filer til datamaskinens skrivebord for å fullføre sikkerhetskopier programmets innstillinger.

Hint

  • Disse er de eneste innstillingene som Microsoft anbefaler deg opp igjen når sikkerhetskopiere innstillingene Outlook 2003. Forsøk på å sikkerhetskopiere alle andre filer kunne korrupte programmets viktige filer.