Slik Slett Dogpile Drop Down Historie på en MacBook

Slik Slett Dogpile Drop Down Historie på en MacBook


Verktøylinjen Dogpile er en nettleser add-on som forenkler søker etter ditt favorittinnhold, uansett hvor du er på nettet. Som standard, holder det en oversikt over søkene dine slik at du lettere for å finne det samme innholdet når du vil. Men for å opprettholde personvernet på MacBook, klar Dogpile søkehistorikk enkelt.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren din og klikk på rullegardinpilen ligger på "Dogpile" verktøylinjen. Du bør se en liste over dine siste søk på pop-up vindu.

2 Rull ned vinduet og til du ser "Slett logg" linken. Klikk på "Slett logg" for å slette dine tidligere Dogpile søk. Klikk "Dogpile ikonet" hvis du ønsker å deaktivere søkeloggen verktøyet. Klikk på "verktøylinje Settings" og velg "verktøylinje" -kategorien. Fjern merkingen i "Slå av søkeloggen" for å hindre Dogpile fra å holde en oversikt over dine søk.

3 Alternativt klart Dogpile historie fra nettleserens historikk administrasjonskonsoll. For å gjøre dette, starter Safari fra kaien og klikk på "History" -menyen. Rull ned og klikk "Slett logg" for å slette all nettleserloggen. Klikk på "Safari" -knappen i nettleseren din og klikk "Preferences".

4 Klikk på "Sikkerhet" og klikk på "Vis informasjonskapsler" -knappen. Klikk "Fjern alle" for å slette informasjonskapsler. Klikk på "Auto-fill" og klikk "Rediger" -knappen ved siden av "andre former". Klikk "Fjern alle." Fjerne autofyll informasjon fjerner navn og opplysninger som Dogpile søkemotor holder oversikt over.

5 Klikk på "Safari" knappen igjen og klikk "Tøm buffer".