Slik Slett Drop-Down e-postadresse i Mac Mail

Slik Slett Drop-Down e-postadresse i Mac Mail


Mac Mail er en e-postklient som konsoliderer post fra alle dine e-postkontoer. I Mac Mail, er det en rullegardinmeny av hodedelen av alle e-post som du skriver. Dette gjør du for å velge adressen eller konto, som du vil sende en e-post. Slik sletter du en e-postadresse fra menyen, må du slette kontoen. Dette vil gjøre noe forsøk på å hente noen tidligere post fra denne kontoen svært vanskelig hvis du ikke har det lagret på andre servere. Et annet alternativ er å la adressen i rullegardinmenyen, men velger en annen standardadressen for å sende all e-post.

Bruksanvisning

1 Åpne Mail på Mac og klikk på "Send" øverst i Mail-vinduet.

2 Velg "Innstillinger" og deretter "Kontoer."

3 Velg kontoen knyttet til e-postadressen du vil slette, og klikk på "-" tegn på bunnen av vinduet. Vær helt sikker på at du vil slette denne adressen fra Mail-programmet før du gjør det.

4 Endre standard adressen som du sender e-post som en lavere innvirkning alternativ hvis du ønsker det. Gjør dette ved å velge "Skrive" fra "Alternativer" vinduet du har åpent, og klikk på "Send nye meldinger fra" drop-down vinduet. Velg en e-postadresse som skal brukes som standard. Denne e-postadressen vises i rullegardinmenyen i "Fra" -feltet i alle nye e-poster. Du kan fortsatt manuelt endre "Fra" adresse ved å velge fra rullegardinvindu for hver e-post du skriver.