Slik Slett Regsvr.exe Virus

Slik Slett Regsvr.exe Virus


Den "regsvr.exe virus", også kjent som "den nye folder.exe virus" og "autorun.inf virus," er en skadelig orm virus som spiser opp minne og bremser ned datamaskinen. Ved å hacke seg inn på datamaskinens register, utfører viruset automatisk ved oppstart og nedlastinger malware inn i "autorun.inf" fil. Fordi viruset er umiddelbart aktivt ved oppstart, bare slette det er umulig. Men hvis du er datamaskinen kunnskapsrike, det er en måte å fjerne viruset manuelt.

Bruksanvisning

Deaktiver autorun.inf filen

1 Søk på harddisken for filen autorun.inf.

2 Høyreklikk autorun.inf, gå inn filens egenskaper og fjern "read only" alternativet.

3 Åpne filen med notepad og slette alt innholdet, og deretter lagre.

4 Høyreklikk på filen igjen, gå til egenskaper og kontrollerer "read only" alternativet, slå den på igjen. Dette vil hemme viruset får tilgang til filen.

Ved hjelp av msconfig

5 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet, og velg deretter "run" dialog.

6 Skriv "msconfig" i oppkjøringen dialog. I msconfig, klikker du på "Startup" fanen.

7 Se etter regsvr i oppstartsprogrammer og fjern merket det, og klikk deretter "ok". En fantastisk vil komme opp som spør om du vil starte datamaskinen på nytt eller avslutte Msconfig uten å starte. Klikk på "exit uten omstart."

8 Åpne "kontrollpanelet" klikk "planlagte oppgaver" og slett "AT1" oppgave.

Bruk av Registry

9 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet, og velg deretter "run" dialog.

10 Skriv inn "regedit" i Kjør dialog. Hvis "regedit" åpnes, går du til trinn fem, hvis den er avslått, tilgang til den har blitt deaktivert, og du må følge trinnene nedenfor.

11 Gå tilbake til kjøre dialog og skriv inn "gpedit.msc". Noen versjoner av Windows XP Home Edition ikke har dette programmet, men du kan installere det ved hjelp av koblingen i Resources.

12 I gpedit.msc, klikk på "Computer Configuration", deretter i den gitte listen, klikk på "Administrative maler", og velg "system". I systemet listen se etter alternativet "hindre tilgang til registeret redigeringsverktøy" og endre den til deaktivere. Deretter exit gpedit.msc og gjenta trinn en og to til å åpne registeret.

1. 3 I regedit, klikk "edit" øverst til høyre og velg "finne". Søk deretter etter «regsvr.exe" og slette alle filer som samsvarer. Noen av resultatene vil lese "Shell = Explorer.exe regsvr.exe." I så fall bare sletter "regsvr.exe" delen og la "Explorer.exe" alene. Fremfor alt, sørg for å ikke slette lignende navn filen regsvr32.exe. Dette er en viktig systemfil, og må ikke endres.

Slette Virus

14 Lukk regedit og åpne Windows Utforsker. Klikk på hovedharddisken, gå til "Windows" -mappen, og deretter åpner "system32" -mappen.

15 Klikk på "verktøy" og åpne "Mappealternativer." Deaktiver "Skjul beskyttede systemfiler og mapper" alternativet.

16 Finn "regsvr.exe" i system32 mappen, slette den og starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Som alle manuelle virus flytting, kan denne prosessen føre til alvorlige problemer hvis det gjøres feil. Hvis du ikke er komfortabel redigere Windows-registret filer, kan du bruke et antivirusprogram i stedet.