Slik sletter AVI Rammer i Editor

Lagring av videofilene dine med AVI container kan tjene en nær utallige mengde nyttige formål. På grunn av sin relativt liten filstørrelse, er AVI-filer ofte brukes til lagring av filmer på plater eller spillelister på en medieserver. I noen tilfeller kan du ønsker å trimme eller fjerne noen rammer fra videoen. Dette kan være nyttig når du prøver å gjøre filen mindre å passe på en plate, eller hvis du oppretter en spilleliste, og foretrekker å ikke ha rulleteksten mellom hver fil. Heldigvis finnes det redaktører tilgjengelig som tillater deg å kutte rammer med minimal til ingen dekompresjon.

Bruksanvisning

AVS ReMaker

1 Åpne AVS ReMaker.

2 Klikk på "File" og klikk "Legg til fil". Alternativt kan du trykke "Ctrl" og "I" tastene samtidig. Dette laster en åpen inngang dialog videofil.

3 Velg AVI filen du vil redigere, og klikk "Åpne". Dette tar deg tilbake til redaktøren.

4 Klikk og dra "Zoom" glidebryteren mot høyre for å øke mengden av rammer du kan se i dreieboken.

5 Velg ramme eller scenen du ønsker å fjerne ved å dobbeltklikke den tidsrammen over dreieboken.

6 Klikk på "Split" -knappen én gang, og dra tidslinjen pilen til begynnelsen av neste ramme som du ønsker å beholde.

7 Klikk på "Split" knappen igjen. Dette deler videoen i tre separate deler i dreieboken.

8 Klikk for å markere midten video, som inneholder bildet du vil slette. Når merket, klikker du på "Delete" -knappen.

9 Klikk "Fil" og klikk på "Remake nå" -knappen. Dette åpner en remake dialogboks som lar deg endre alternativer som målkatalogen. Som standard vil den nye filen lagres i mappen Mine videoer. Klikk "Remake Now" nederst for å bekrefte. Den resulterende AVI vil ikke lenger ha de uønskede rammer.

AVCutty

10 Åpne AVCutty.

11 Klikk på "File" og klikk "Last AVI." På den dialogen fortsetter, velg AVI-filen du vil redigere, og klikk "Åpne". Dette tar deg tilbake til redaktøren.

12 Se på "Nei" -kolonnen øverst. Dette viser alle AVI eller scene filer åpne i editoren. Høyreklikk på "1" element i "Source File" -kolonnen og klikk "Scene Cut." Dette åpner en Cut verktøy i et nytt vindu.

1. 3 Klikk for å velge begynnelsen av rammen du ønsker å klippe og klikk på "+" knappen.

14 Klikk for å velge slutten av rammen du ønsker å klippe og klikk på "+" knappen.

15 Klikk på den grønne "Check" knappen nederst til å søke. Dette tar deg tilbake til hovedredigeringsvinduet. Hvis du bare åpnet en AVI-fil, bør du nå har totalt tre scener oppført i "Nei" kolonnen.

16 Klikk for å markere "2" element. Dette er rammen eller gruppe av rammer du valgte å kutte. Høyreklikk på "2" og klikk "Slett Scenes". Dette etterlater deg med to separate grupper av scener.

17 Klikk på "File" og klikk "Lagre AVI." Klikk "Destination Path" dialogboksen og velg en katalog for den nye AVI-fil.

18 Klikk på "1AVI" -knappen nederst. Dette genererer en ny AVI fil fra gruppen av scener. Den nye AVI vil ikke lenger ha den uønskede rammen.

VirtualDub

19 Åpne VirtualDub.

20 Klikk på "File" og klikk "Open Video File." Alternativt kan du trykke på "Ctrl-O" taster på tastaturet. Dette laster en åpen videofil vinduet.

21 Velg AVI filen du vil redigere, og klikk "Åpne". Dette tar deg tilbake til redaktøren.

22 Klikk og dra tidslinjen over start rammen du vil fjerne, og klikk på "Mark In" -knappen.

23 Klikk og dra tidslinjen over avslutningen rammen og klikk på "Mark Out" -knappen. Dette understreker det valgte bildet i blått på dreieboken.

24 Trykk på "Delete" -tasten på tastaturet. Dette fjerner de markerte rammer.

25 Klikk på "File" og klikk "Lagre som AVI." I dialogboksen Lagre fil, skriver du inn et nytt navn på filen i "File Name" feltet for å unngå overstyrer den gamle, og klikk på "Lagre" -knappen. Den nye AVI vil ikke ha de uønskede rammer.