Slik sletter Chat History i Yahoo

Slik sletter Chat History i Yahoo


Yahoo! Messenger, noen ganger referert til som Yahoo! Instant Messenger, er et program som støtter chat på din datamaskin. Yahoo! Messenger initierer kommunikasjon mellom datamaskinen og en annen bruker som har programmet installert på sin datamaskin. Yahoo! Messenger er også kompatibel med andre direktemeldingsprogrammer. Yahoo! Messenger kan lagre din kommunikasjon med en annen person, hvis funksjonen er aktivert. Dette er kjent som "arkivering." Yahoo! Messenger lagrer og organiserer disse chat-meldinger og sørger for enkel sletting også.

Bruksanvisning

1 Klikk på Yahoo! Messenger-ikonet. Logg inn med din Yahoo! brukernavn og passord.

2 Klikk på ordet "Messenger" på toppen av kontaktlisten, for å avsløre rullegardinmenyen. Velg "Preferences". Klikk på "Arkiv" i "Kategoriliste".

3 Klikk på "Clear Arkiv" for å utføre en masse sletting og slette alle meldinger noensinne er laget. Velg "OK" for å bekrefte slettingen. Hvis du vil vise og sortere chat-meldinger per bruker, dato, etc. før slettingen, klikker du på "Vis arkiv." De beskjedene er sortert etter "Meldinger", "konferanser" og "SMS-meldinger." Venstre-klikk og markere hver kategori for å avsløre Kontakter og tilhørende meldinger. Du kan slette enkelte eller flere meldinger. Velg "OK" for å bekrefte slettingen.

Hint

  • Gå rett til en bestemt bruker raskt ved å høyreklikke den tilsvarende kontaktliste navn og velg "Meldingsarkiv." Dette vil ta deg direkte til samtaler knyttet til den brukeren, slik at sletting av en eller alle meldinger.
  • Meldinger som slettes fra arkivet er permanente.