Slik sletter din Soundclick

Soundclick er en tjeneste som lar uavhengige musikere til å være vert for musikk på nettet for å finne et publikum. Musikk fans kan lytte og kjøpe musikk gjennom en nettleser. Hvis du er en artist eller lytteren på Soundclick, har du kanskje lagt merke til at Soundclick gir ingen automatisk sletting funksjonen. Du kan sende Soundclick støtte avdeling direkte å slette kontoen din.

Bruksanvisning

1 Åpne soundclick.com i nettleseren. Klikk på "Logg inn" i øvre høyre hjørne på siden. Skriv inn din e-postadresse og passord for å fortsette til kontoen din hjemmeside.

2 Klikk på "Hjelp" -knappen øverst til høyre på siden.

3 Klikk på "[email protected]" linken under "Spør Vårt Support Staff" nær toppen av siden. Dette starter standard e-postklient datamaskinens og viser en tom e-post adressert til Soundclick support avdeling.

4 Skriv en kort melding til Soundclick sin supportavdeling sier at du ønsker å avslutte kontoen. Send meldingen fra e-postadressen som er knyttet til Soundclick konto.

5 Se etter et svar fra Soundclick support avdeling. Du vil motta en melding som ber deg bekrefte at du ønsker din kontoinformasjon som skal slettes permanent. Svar på meldingen når det kommer og bekrefter at du ønsker å slette kontoen. Kontoen din vil ikke bli slettet uten denne bekreftelsen.