Slik sletter du en Formspring

Formspring er et sosialt nettverk nettsted som lar brukerne til å stille hverandre spørsmål. Disse spørsmålene kan deretter deles med Twitter, Facebook og andre sosiale nettverk. Hvis du ønsker å fjerne deg fra Formspring, kan du slette alle svarene dine og deaktivere kontoen din. Når kontoen din er deaktivert, vil profilen din ikke vises i Formspring søkeresultatene, og du vil ikke være i stand til å svare på spørsmål som er sendt til din konto.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Formspring.

2 Klikk på "Innboks" -fanen øverst på Formspring nettstedet. Klikk på "X" til høyre for hvert spørsmål i innboksen for å slette dem. Gjenta dette trinnet for å slette alle ventende spørsmål.

3 Klikk på "Profil" -fanen øverst på Formspring nettstedet. Klikk på "Slett" ved hver respons (hvert spørsmål du har besvart på Formspring), klikk deretter "OK". Gjenta dette trinnet for hver respons.

4 Klikk på "Settings" linken øverst til høyre på Formspring nettstedet. Klikk på "Min side" i menyen til høyre på siden Innstillinger. Klikk på "Slett bilde" knappen under profilbildet på høyre side av innstillinger for å fjerne profilbildet ditt.

5 Klikk på "Deaktiver konto" linken nederst i høyre hjørne på nettsiden. Klikk på "Ja, må du deaktivere kontoen min" for å deaktivere Formspring konto.

6 Klikk på "Logg ut" øverst i høyre hjørne for å logge ut av Formspring konto.