Slik sletter du en Genius-miks i iTunes

Slik sletter du en Genius-miks i iTunes


iTunes Genius mikser automatisk genererte spillelister basert på en spesiell sjanger eller musikkstil. Mikser er oppført under "Genius" overskriften på venstre navigasjonsruten og kan synkroniseres til bærbare enheter, samt spilt fra iTunes. Antall og utvalg av mikser avhenger av mengde informasjon i sjangeren koder lagret med sporene i det lokale mediebibliotek. Mikser kan være skjult og restaurert fra Genius-mikser skjermen når som helst.

Bruksanvisning

1 Launch iTunes for å få tilgang til lokale mediebibliotek.

2 Klikk på "Genius-mikser" under "Genius" overskriften i ruten til venstre. Hvis koblingen er skjult, dobbeltklikk på "Genius" overskriften eller klikk på "Show" som vises til høyre.

3 Høyreklikk på "Genius Mix" for å slette og velg "Fjern".

4 Blandingen blir fjernet fra visningen, men dataene for å gjenoppbygge det er fortsatt til stede i musikkbiblioteket - for å gjenopprette den, høyreklikker du et tomt område på Genius-mikser-skjermen og velge "Restore All Mixes."

Hint

  • Fjerne en Genius-miks fra visningen påvirker ikke filene som er lagret i musikkbiblioteket.
  • Genius-mikser kan legges til eller fjernes fra en bærbar enhet (for eksempel en iPhone eller en iPad) via kategorien Musikk på skjermbildet Enhetens i iTunes.
  • For å fjerne Genius-mikser og Genius-spillelister funksjoner fra iTunes helt, velge "Lagre"> "Slå av Genius" fra iTunes.