Slik sletter du en mal

Microsoft Office er et program suite som er en samling av forskjellige programmer som brukes til bestemte formål. Hvis du bruker et program med regularitet, kan du lage en mal på et tidspunkt. En mal er et dokument som inneholder forhåndsdefinerte innstillinger som bestemmer strukturen og rammene av et dokument. Maler gi en praktisk måte å fremskynde etableringen av et dokument som er generert med regularitet. Imidlertid kan du oppdage at det er behov for å slette en mal etter at den er opprettet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, og klikk deretter navnet på brukeren i øverste høyre hjørne på Start-menyen.

2 Velg "Organiser" alternativet øverst i vinduet, velg deretter "Folder og søkealternativer" element.

3 Klikk på "View" -fanen øverst i vinduet, og klikk på boksen ved siden av "Vis skjulte filer, mapper og stasjoner." Klikk på "Apply" -knappen, etterfulgt av "OK" -knappen.

4 Dobbeltklikk på "AppData" -mappen.

5 Velg "Roaming" -mappen ved å dobbeltklikke på den.

6 Dobbeltklikk på "Microsoft" -mappen for å åpne den.

7 Bla til "Maler" -mappen og dobbeltklikk på den for å åpne mappen.

8 Høyreklikk på navnet på malen du ønsker å slette, og velg deretter "Slett" og klikk på "Ja" for å bekrefte at du ønsker å slette malen.

Hint

  • For å lage en ny mal, åpne ønsket program, og deretter bruke elementene på båndet på toppen av skjermen for å endre dokumentet slik at det passer dine behov. Når alle endringer er gjort, klikker du på "Office" -knappen øverst på skjermen, og klikk på "Lagre som" alternativet. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Lagre som type" og velg "Mal" alternativet, klikk på "Lagre" -knappen.