Slik sletter dupliserte e-poster i Entourage

Slik sletter dupliserte e-poster i Entourage


Dupliserte e-post i Microsoft Entourage programmet på Macintosh-maskinen kan være forårsaket av konflikter med andre enheter som har e-postsynkronisering. Ifølge den offisielle Mactopia nettstedet av Microsoft. Post som er hentet fra en IMAP-server er skjøvet til alle enheter som er konfigurert for Entourage gjennom muligheten synkroniseringstjenester. Den Sync Services-alternativet i programmet kan føre til at e-postmeldinger for å synkronisere med søknaden og alle enheter knyttet til e-postkontoen. Hindre fremtidige duplikater vises ved å deaktivere synkroniseringstjenester for alle enheter unntatt for Macintosh-maskinen.

Bruksanvisning

1 Velg "Go" på toppen av Macintosh-skrivebordet skjermen, og klikk på "Programmer" på rullegardinmenyen. Dobbeltklikk på "Office" -mappen, og dobbeltklikk på "Entourage" ikonet for å kjøre programmet.

2 Klikk "Entourage" på menylinjen øverst på skjermen. Velg "Preferences" fra rullegardinmenyen.

3 Klikk på pilen ved siden av "Generelle Alternativer" header, og velg "Sync Services" i den generelle delen Innstillinger. Fjern merket sjekket boksene ved siden av enheter og programmer som er synkronisert med Entourage, og klikk på "OK" -knappen i nedre høyre hjørne av vinduet Innstillinger for å lagre endringene og avslutte.