Slik sletter MSO.DLL

Den MSO.DLL filen er en del av Microsoft Office 2007, og de fleste av programmene som følger med pakken gjøre bruk av den. Hvis MSO.DLL filen blir skadet, kan det føre til at alle Microsoft Office-programmer til å bli ustabil, og kan også hindre deg fra å gjøre en reparasjon reinstallere. Det er mulig å slette filen manuelt, men dette innebærer redigering av registeret, og bør bare forsøkes av erfarne databrukere.

Bruksanvisning

1 Åpne Start-menyen og skriv inn "regedit" i Windows Live Search Box. Windows XP-brukere bør velge "Kjør" -kommandoen og skriv inn "regedit" i tekstfeltet som dukker opp. Dette åpner Windows Registry Editor.

2 Naviger til følgende registernøkkel i redigeringsvinduet:

HKEY_CLASSES_ROOT \ TypeLib {2DF8D04C-5BFA-101B-BDE5-00AA0044DE52} \ 2.2 \ 0 \ win32

3 Finn MSO.DLL filbeskrivelsen i registernøkkelen. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor filen er plassert på datamaskinen din. Merk dette, som du trenger å huske det senere.

4 Høyreklikk på registernøkkelen og velg "Slett" og "Ja" for å fullstendig slette nøkkelen. Dette vil gjøre det mulig å slette MSO.DLL filen fra harddisken.

5 Naviger til der MSO.DLL filen ligger på harddisken, velger du den og trykker på "Delete" -tasten. Bekreft valget å sende MSO.DLL filen til papirkurven.

Hint

  • Ikke slette registernøkkelen hvis det er andre filer i tillegg til MSO.DLL fil inne. Dette kan skade datamaskinen. Kontakt Microsoft Kundestøtte for å avgjøre om det er trygt å slette nøkkelen hvis det er andre filer inne.