Slik sletter Programdata

Slik sletter Programdata


Tredjeparts programmer er like viktig for en personlig datamaskin som operativsystem. Nyttige programmer som er installert på PC-er inkluderer lynmeldingstjenester, DVD-spiller og foto redaktører. Som folk bruker disse programmene data er opprettet og lagret på harddisken. Dette overskuddet program data, ikke bare utarmer endelig plass på harddisken, men også kompromisser personlig sikkerhet. Microsoft har et verktøy i Windows 7-operativsystemet som bidrar til å fjerne programdata.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows kulen logoen nederst på skrivebordet for å vise Start-menyen. Skriv "Diskopprydding" i søkeboksen nederst i menyen og trykk "Enter" for å åpne "Diskopprydding" -verktøyet.

2 Klikk på pil ned for å vise en meny av stasjonsbokstaver og velg stasjonen som holder installerte dataprogrammer. Dette vanligvis "C" -stasjonen.

3 Klikk på "OK" knappen og vent mens Windows beregner og samler informasjon om diskplass. En dialogboks åpnes når kalkulasjonene er fullført.

4 Klikk på "Diskopprydding" -kategorien til forsiden av dialogboksen.

5 Klikk haker i boksene ved siden av "Downloaded Program Files", "Temporary Internet Files" og "midlertidige filer". Fjern haken fra de andre alternativene i den hensikt å bare fokusere på "Program Data" og gå tilbake til de på et senere tidspunkt.

6 Klikk på "OK" -knappen. Klikk på "Slett filer" når meldingen vises på skjermen for å bekrefte sletting av programdata.