Slik sletter Skjermdrivere

Slik sletter Skjermdrivere


En skjerm er en plug-and-play enhet som vanligvis krever ingen drivere for å fungere riktig med operativsystemet Windows. Installere skjermdrivere, men kan få deg bedre fleksibilitet og ytelse fra skjermen. Hvis driverne feil, er en ny driver oppdatering løslatt eller du bytter til en ny skjerm, kan du finne det nødvendig å slette skjermdriverne. Dette kan gjøres gjennom Windows "Device Manager", et verktøy som lister og overvåker datamaskinens maskinvare-enheter.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -menyen og velg "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "System" -ikonet. Hvis dette ikonet er ikke et alternativ, klikker du på "Bytt til klassisk visning" linken på venstre side av skjermen, og dobbeltklikk på "System".

3 Klikk på "Maskinvare" -fanen øverst i vinduet, og klikk deretter på "Enhetsbehandling" -knappen.

4 Dobbeltklikk på "skjermer" for å utvide maskinvaren grenen. Høyreklikk på skjermen og velg "Properties". Klikk på "Driver" -fanen øverst i vinduet, og klikk deretter på "Driverdetaljer." Skriv ned en liste over driverfiler og deres plassering på datamaskinen. De fleste av de driverfilene bør være i "Windows / System32" -mappen. Klikk på "OK" -knappen, og klikk deretter "OK" igjen for å lukke vinduet Skjermegenskaper.

5 Høyreklikk skjermmodellen oppført og klikk "Avinstaller."

6 Lukk "Device Manager" og "System Properties" vinduer. I "Control Panel" -vinduet, dobbeltklikk på "Legg til / fjern programmer" -ikonet.

7 Klikk på oppføringen for alle skjermer programvare som kan ha blitt installert på datamaskinen. Klikk "Fjern" eller "Avinstaller." Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne skjermprogramvaren fra datamaskinen.

8 Trykk og hold på "Windows" tasten (plassert mellom CTRL og ALT tastene på tastaturet) og trykk på bokstaven "E" tasten for å få opp Windows Utforsker.

9 Bla til stedene nevnt i driverfilene listen du opprettet i trinn 4 og slette hver skjermdriveren fil på listen. Lukk Windows Utforsker, høyreklikker du på resirkulering bin på skrivebordet og velg "Tøm papirkurven."